IDOL
Πολυτελής Εμπειρία Comfort Food

Στην επιβλητική καλντέρα ανακαλύψτε το εστιατόριο-μπαρ μας που εκτείνεται σε 3 επίπεδα, και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο σε συνδυασμό με την πιο εντυπωσιακή θέα ίσως στον κόσμο. Μοναδικές δημιουργίες από τον έμπειρο σεφ μας και την ομάδα του, κρασιά από την τοπική αλλά και μια παγκόσμια ποικιλία κρασιών, μια εξαιρετική επιλογή από κορυφαία ουίσκι και premium αποστάγματα, δροσιστικά κοκτέιλ και φυσικά επώνυμες σαμπάνιες για να γιορτάσετε κάθε σας στιγμή στη Σαντορίνη.
fira, santorini - Idol Restaurant

ΦΑΓΗΤΟ

Από το brunch μέχρι το δείπνο σας προσφέρουμε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

fira, santorini - Idol Restaurant

ΠΟΤΟ

Τα κοκτέιλ, τα μοκτέιλ και η λίστα κρασιών μας θα σας ενθουσιάσουν όλη την ημέρα.

fira, santorini - Idol Restaurant

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάντε κάθε βραδιά ξεχωριστή με τον DJ μας. 

fira, santorini - Idol Restaurant

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αφήστε μας να σας φροντίσουμε.

Σαντορίνη
Αναδυόμενη από τα βάθη του Αιγαίου, η Σαντορίνη είναι ένας ονειρεμένος προορισμός χάρη στην ξεχωριστή της μορφολογία και την μυστικιστική της αύρα. Ολόλευκα σπίτια και λιθόστρωτα μονοπάτια, επιβλητική θέα από την καλντέρα και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα με χιλιάδες χρώματα να πλημμυρίζουν τον ουρανό, όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα πραγματικό αριστούργημα της φύσης.

Ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού, ενώ δοκιμάζετε πραγματικά γαστρονομικά θαύματα. Υπέροχα τοπικά προϊόντα, παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές και αστείρευτη δημιουργικότητα. Καλώς ήρθατε στη Σαντορίνη!

Εστιατόριο Idol

Τόσο ο ιδιοκτήτης Κατρής Λουκάς όσο και ο executive chef Γιακαλής Παναγιώτης κρατούν την επαφή με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής τροφίμων στο νησί της Σαντορίνης.
Γνήσιοι εκφραστές και από τους πρωτοπόρους του farm to table ξέρουν την σημασία των αγνών υλικών δημιουργώντας μια κουζίνα νέας φιλοσοφίας που σέβεται και επικοινωνεί με το φυσικό περιβάλλον και επιστρέφει την υψηλή γαστρονομία στις ρίζες της.

Το IDOL Restaurant σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και υψηλής γαστρονομίας, με θέα την απαράμιλλη ομορφιά της Καλντέρας της Σαντορίνης.
Ανοιχτά από τις 8 το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ με διαφορετικά εδέσματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας και φυσικά την εποχή!!!
Απολαύστε τις γευστικές δημιουργίες μας με την συνοδεία υπέροχων cocktails ή με τη ολοκληρωμένη και πάντα ενημερωμένη λίστα κρασιών που υπογράφει ο καταξιωμένος sommelier μας Αρβανιτίδης Τηλέμαχος.
Εστιατόριο Idol1
Εστιατόριο Idol2
Εστιατόριο Idol3
Μια κουζίνα Είδωλο (IDOL), μια πράσινη κουζίνα...στην Σαντορίνη
Η τρέχουσα παγκόσμια τάση είναι η δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών με όσο το δυνατόν χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτή η τάση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον χώρο της εστίασης.

Πιο συγκεκριμένα, όλο και περισσότερα εστιατόρια προσπαθούν να μειώσουν τα απόβλητα στις κουζίνες τους, που αποτελούν πολύ σημαντικές πηγές εκπομπών CO2. Για την υποστήριξη αυτού του σκοπού, έχουν δημιουργηθεί ακόμη και «πράσινα» αστέρια Michelin. Μια τέτοια κουζίνα-πρότυπο ή μάλλον «είδωλο» έχει δημιουργηθεί στον ειδικό χώρο «IDOL» στα Φηρά της Σαντορίνης.

Εκεί, ο ιδιοκτήτης κ. Λουκάς Κατρής και οι σεφ Παναγιώτης Γιακαλής και Άρτεμης Σορώτος έχουν δημιουργήσει ένα ειδικό μενού, το οποίο αποτελεί υπόδειγμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και λειτουργίας. Οι συγκεκριμένοι σεφ επιλέγουν τοπικά και όχι μόνο προϊόντα, και σε συνδυασμό με τον τρόπο διαχείρισης και μαγειρέματος αποφεύγουν τη δημιουργία υποπροϊόντων.

Ένα ταξίδι στις γεύσεις

Εστιατόριο Idol4
Εστιατόριο Idol5
Εστιατόριο Idol6